NOOR Hea Kodanik Kogukonnapraktika lugu

Image may contain: text
MTÜ Õnnemaa on koht, kus käib väga palju noori Tartumaa koolidest kogukonnapraktikat tegemas. Seda nii Toidupanga vabatahtlike kui noortekeskuste juhendajate ja abilistena. Alati tulevad noored sealt vaimustunult ja tahtega veel panustada!
Õnnemaal on üks tore lugu oma esimesest kogukonnapraktikandist, kes tuli noortekeskusesse koolikohustuse tunde täis tegema ega plaaninud lastega eriti tegeleda. Praktika lõppemise ajaks oli ta laste jaoks juba üks lahe juhendaja, kes viis nendega läbi arvutimängude öö ning koos klassikaaslastega jagas toiduabi valla puudustkannatavatele peredele. Nüüd töötab ta Õnnemaal IT-inglina ja õpib samal ajal Tartu Ülikoolis. Juhendaja sõnul on ta asendamatu meeskonnaliige. Tema nimi on Hendrik Jürgenson (pildil noorte reas vasakult esimene). Vajadusel aitab Hendrik ka täna rõõmsalt Toidupangas või asendab noortekeskuse noorsootöötajat.
Uue suunana alustas Õnnemaa koostööd Maarja külaga ja kogukonnapraktikantidel on siin väga oluline roll. Sellest aga räägime juunis ja loodetavasti noorte endi suu läbi. Stay tuned! Meil on väga hea meel me partneri üle!
#kogukonnapraktika #noorheakodanik #õnnemaa #noorsootöö
 #ANK#tõrvandinoortekeskus #ülenurmenoortekeskus #EVpresident
https://www.facebook.com/noorheakodanik/